Thuis

Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Meizhou JHR die Co., Ltd uitwisselt is een dynamische fabrikant en distributiehub voor de producten van de huishoudendecoratie. Wij zijn in lijn van de moderne producten van de huisdecoratie, nostalgische en antieke reproductieproducten meer dan 20 jaar geweest.

 

                                     China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Al onze producten zijn met de hand gemaakt, met inbegrip van glasvezelproducten (planter, vaas, voetstuk, eindlijst en enz.), fiberclay producten (bloempot, tuinpot, installatiepot en enz.), houten producten (barteken, menuraad, opslagkabinet, wijnrek en enz.) en polyharsproducten (chef-kok, beeldje, dier en enz.).

 

                                      China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Wij hebben geheel twee eigen manufactories, die altijd 150 arbeiders handhaven. Er is een toonzaal rond 1200 vierkante meter in onze fabriek. Met de bedrijfsgroei, vestigden wij een handelsbedrijf Meizhou die JHR Co., Ltd in 2004 uitwisselt om onze eigen producten uit te voeren. En, de klanten te dienen en te ontvangen beter, wij opstelling een filiaal in Guangzhou. Om recentste ontwerpen en hoogste productkwaliteit te verzekeren, hebben wij een team van veelbelovende ontwerpers en ervaren technici.

 

                                   China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Ons bedrijf woont de Kantonmarkt bij elke keer, en heeft een cabine rond 90 vierkante meter. Het cabineaantal is G14, 1 Vloer, Zaal 2 (2G14), die in Polyworld trade center Expo wordt gevestigd. Wij lanceren meer dan 300 nieuwe ontwerpen in elke markt, en genieten van een goede reputatie onder klanten. U bent warm welkom om onze cabine te bezoeken!

 

                            China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Onze producten hebben uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Holland, Rusland, Brazilië, Australië, Midden-Oosten, Japan en veel andere landen en gebieden.

 

                          China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

De kwaliteit eerst en de ononderbroken creativiteit zijn onze eeuwige doel en verplichting. De overtuiging die wij altijd hebben bevestigd is kwaliteit en waarde. Wij hebben zaken met de nadruk op eerlijkheid en doelstellingen bij 100%-tevredenheid van onze hearted klanten, geheel kopers doen dienen rond de wereld en een win-win het samenwerken situatie tot stand brengen. Wij zouden werkelijk uw vennootschap en uw contacten op om het even welk ogenblik over bedrijfskwesties willen.

 

                            China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

                                    

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze fabriek wordt gevestigd in 1997. Op dat ogenblik, wij vervaardigen hoofdzakelijk de antieke reproducties zoals polyresinchef-koks, houten menuraad, houten kabinetten, houten muurplaques en enz. Een paar later jaar, breiden wij ons uit om de moderne producten van de huisdecoratie zoals vazen, bloempotten, planters, spiegels, eindlijsten en enz. te ontwikkelen.

Met de bedrijfsgroei, vonden wij een handelsmaatschappij Meizhou JHR uitwisselend Co., Ltd om onze eigen producten in 2004 uit te voeren, en ondertussen opstelling een filiaal in Guangzhou.

 

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : JHR

Aantal werknemers : 150~180

Jaarlijkse omzet : 5,000,000.00-6,000,000.00

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Certificaten China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Certificaten China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Certificaten China Meizhou JHR Trading Co., Ltd. Certificaten